Отидете към основна версия

22 Декември, 2014 11:18, обновена 22 Декември, 2014 11:18 28 509 67

Технически чудеса в новата "седмѝца"

  • bmw-
  • 7er-
  • франкфурт 2015

Инженерите на BMW работят усилено на следващото поколение на баварския флагман, чиято премиера предстои след по-малко от година. Новата "седмѝца" ще дебютира пред публика на салона във Франкфурт и ще стане един от най-високотехнологичните автомобили на пазара, разказва френското списание L’Automobile Magazine.

Дизайнът на най-голямото BMW надали ще претърпи радикални промени. За сметка на това лимузината ще получи цял куп технологични нововъведения като лазерни фарове, система за разпознаване на жестове, възможност за безжично зареждане на мобилни устройства и навигация от ново поколение, а системата за автоматично паркиране ще може да се активира дистанционно извън колата.

Според L’Automobile Magazine дебютната гама от двигатели ще се състои от четири бензинови, един дизелов и два хибридни агрегата. Те ще се съчетават с деветстепенна автоматична трансмисия.

Една от главните цели на баварските инженери е намаляването на теглото на следващата "седмѝца". По предварителни данни новият флагман на BMW ще тежи само 1 800 кг. От Мюнхен обаче предупреждават, че това далеч няма да бъде единственият коз в битката с традиционните конкуренти Mercedes-Benz S-Klasse и Audi

Пълна техническа информация за всички генерации на BMW  7-серия , вижте ТУК

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • BMW M7 все пак ще има

    Слухове за напомпана версия на най-голямото BMW циркулират от години. Баварците патентоваха названието M7 още в началото на 2012-а и от тогава наса ...
    11.05.2015
    18 601
    29