Отидете към основна версия

36 755 67

Заводски тунинг за култовата УАЗ-ка

  • уаз-
  • hunter-
  • patriot-
  • тунинг-
  • асн
Уляновският автомобилен завод създаде свое собствено тунинг ателие, което ще се занимава със специалните версии на УАЗ-ките. Първите три варианта ще засегнат моделите Hunter и Patriot. Новото подразделение се нарича "Ателье специального назначения" (АСН), а първите проекти са именувани като "Трофи, "Анлимитед" и "Экспедишн". Странното е, че пакетите са с английски имена, но се изписват на кирилица.
Специалната версия "Трофи" е представена в кафяво-сив металик. Новото е специалната защита за скоростната кутия и раздатката, направена от щампована стомана с дебелина 3 мм. Кормилното управление също е защитено от тръбна конструкция. Моделът Hunter Трофи струва 540 000 рубли (8 310 евро)
Patriot Трофи е снабден със същата защита на трансмисията и кормилния механизъм, както и с интересни джанти с черни елементи. Интериорът е изпълнен с кожа и текстил. Освен с декоративни тегели, седалките впечатляват и с извезано лого на АСН. Цената на този всъдеход е 800 000 рубли (12 311 евро)
"Анлимитед" се отличава със сив металик, по-модерен капак на резервното колело, хромирани детайли по екстериора, както и по черните странични колонки. Вътре внимание заслужават черните кожени кресла. Наличен е и екстремен зимен пакет, включващ подгряване на ветроупорното стъкло, подгрев и на предните, и на задните седалки, по-мощен акумулатор и др. Цената е 860 000 рубли. (13 235 евро)
Версията "Экспедишн" е оборудвана с туристически багажник на покрива, а така също и с вградена радиостанция Citizens Band с изнесена отвън антена. Тази версия също разполага с подкартерна защита, но ламарината е по-тънка. Кожените седалки имат оранжеви елементи. Цената на този тунингован Patriot е 830 000 рубли (12 773 евро).

Подробни технически характеристики за моделите на УАЗ , ще откриете ТУК

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини