Отидете към основна версия

11 189 9

Това ли е новата М-тройка?

  • bmw-
  • m3-
  • f80

Изпитанията на следващото поколение BMW M3 вървят с пълна скорост и папараци успяха да фотографират спортния седан неколкократно. Всички заснети тестови мулета обаче носят тежък камуфлаж и за дизайна на автомобила само може да се гадае.

Ентусиасти от сайта f30post.com обаче твърдят, че са получили информация за оформлението на следващата М-тройка от вътрешен източник. Въз основа на неговите сведения били изготвени компютърни графики.



Ако колата на тях действително прилича на истинската, а момчетата от f30post.com се кълнат, че вътрешният им източник е потвърдил сходствата, новото M3 с вътрешнозаводски индекс F80 ще напомня доста на "баткото" М5.



Все още няма яснота с какъв двигател ще се оборудва баварският седан. Слуховете номинират за титуляр под предния капак на М-тройката всякакви кандидати от модифицирана версия на S63 от всъдеходите X6M и X5M, през класически редови шестак до напълно нов V6 с турбокомпресор.

По непотвърдена информация BMW F80 M3 ще атакува пазара през втората половина на 2013 г. - малко преди дебюта на купето F82 M4. Серийната версия на седана ще бъде показана за първи път на автосалона във Франкфурт след две години.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • BMW показа и пакет M Sport

      Веднага след като баварците представиха новата "тройка", от компанията разпространиха и първите официални снимки на специалния ...
    17.10.2011
    6 021
    21
  • BMW представи новата трета серия

      Късно снощи баварската компания BMW направи представяне на новата трета серия, което беше излъчвано и през интернет. Автомобилът впечатл ...
    15.10.2011
    29 561
    49