Last news in Fakti

17 Октомври, 2011 11:47 6 005 21

BMW показа и пакет M Sport

  • bmw-
  • 3er-
  • m sport

 

Веднага след като баварците представиха новата "тройка", от компанията разпространиха и първите официални снимки на специалния M Sport Package. По традиция този спортен пакет дава възможност на клиентите да придадат на своето ново BMW 3er още по-спротен и динамичен вид.
 
С М-коплекта могат да се внесат значителни промени по външността и интериора на автомобила. Външно автомобилите с M Sport Package се отличават от стандартната "тройка" по различните брони и аеродинамични елементи, както и по ексклузивните 18-цолови лети джанти.
 
Срещу допълнително заплащане могат да бъдат поръчани и колела с размер 19 цола, както и специални спирачни апарати M Sport. Освен тези промени автомобилът с M Sport Package разполага и с доста по-твърдо окачване, като и клиренсът на автомобила е леко занижен.
 
В салона промените включват спортни седалки със силно изразена странична поддръжка, тапицирани в алкантара и плат, триспицов кожен волан, както и сини елементи от арматурното табло. За автомобилите с механична трансмисия е предвиден и специален скоростен лост.
 
Първоначално новото BMW 3er ще се предлага на пазара с два бензинови (328i и 335i, 240 и 306 к.с.) и с два дизелови (320d и 320d EfficientDynamics, 163 и 184 к.с.) двигателя. Цените в Европа започват от 35 350 евро за 320d и стигат до 43 600 евро за флагмана 335i.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vanko

    2 2 Отговор
    unikalno e prosto
  • 2 Дидката

    3 3 Отговор
    Заклет фен съм на БМВ,но този салон изобщо не ми е по вкуса,изглежда дочно като на Ауди А3 97 година!
  • 3 M-paco

    1 2 Отговор
    Стават еднакви като Audi - Иначе М-пакета ми харесва, особено с това синьо..
  • 4 WRC

    1 1 Отговор
    Тия съвсем се побъркаха вече продават М спорт , което не е М3 но ще го правим да прилича и да вземем парите на пишман спортистите.
    А таблото и седалките са уникално грозни.Явно Крис Бенгъл не си е отишъл още или има достойни заместници.
  • 5 520 zender

    2 0 Отговор
    WRC-Ама то м пакета не е от сега.Спомням си че преди повече от 20 години имаше 316м 318м 320м-Е30 и това не беше само оптичен тунинг.Ако не ме лъже паметта 320м беше около 200кс...
  • 6 ВИП АМГ

    2 1 Отговор
    dobra mashina
  • 7 Maurice

    0 2 Отговор
    Този М-пакет вече го видяхме в предната статия за тройката.В профил колата ми прилича на Е90.Задницата е от 5-цата и до някъде от фейса на Е90.Като цяло-малко повече агресия към модела Е90.Но най-важното не са ламарините,а това под тях.
    Колкото до Зендера,само да му спомена,че М-пакет е само и единствено оптичен тунинг!!Седалки,волан,ск.лост,лайсни, прагове,брони. Окачване има при спорт пакет,а доработка по двигател има само в съседния гараж с китайски чип или някое тунинг ателие извън БГ.
    WC (WRC) ти какъв спортист се водиш,че се делиш от пишман спортистите.Да нямаш в гаража си нялко супер кар-а??Я разкрий малко от кухнята!!Зонда R или Кьонигсег CXXR имаш освен стандартните Вейрон и Енцо??На такива истински спортисти като теб,с усмивка им чета некролозите по дървета и мантинели.Един приятел даже ми се възмущава,но аз го контрирам,че "да би мирно седяло,не би чудо видяло".Лично на мен ми писна от пилоти по улиците.Колкото по-малко(т.е. повече некролози по дърветета),толкова по-добре за разумните "пишман" спортисти.
  • 8 520 zender

    1 0 Отговор
    Maurice-Недей така-това което казваш важи за е36 е46 е90-92.Абсолюютно съм сигурен за е30 320м-192кс-провери в някоя авто къща в европа...
  • 9 Kobester

    0 1 Отговор
    Отвътре е много красиво, но отвънка е е..ти грозотията. Много радикален проект от BMW. LOL.
  • 10 някой

    0 0 Отговор
    Понеже виждам колко ти е акъла само ще ти кажа ,че при четенето на некролози няма ред.
    Днес ти се усмихваш утре някой друг може да се усмихва на твоя .

    Колкото до БМВ то просто малко са го разкрасили за да изглежда спортно и да има далечен спомен за М3.
  • 11 520 zender

    1 0 Отговор
    някой-Все пак би ли ни светнал към кого се обръщаш...ако е към мен коментара ти бих ти казал че акъла ми не е кой знае колко но ми стига щом храня семеиство и изплащам кола.
  • 12 M Power

    0 0 Отговор
    Ами понеже сайта е много добре направен не се вижда кой на кого отговаря.Но аз като чета единствения умник който е писал как се радва на некролози е Maurice. Освен всичко друго от коментара му виждам , че дори не е разбрал за какво са писали хората.
    Какво да се прави , в този форум всякакви хора пишат кой от кой по
    "подготвени".

    Коментиран от #16

  • 13 Иван Цветанов

    0 0 Отговор
    Секси кола, много ми допада въпреки недодялания си външен вид.
  • 14 Иван Цветанов

    0 0 Отговор
    От БМВ спокойно могат да уволнят дизайнерския екип. Не е нужно дори да показват снимки на "новите" си коли. Няма смисъл. Истината е, че ако от утре БМВ започнат да монтират двигатели на боклукчийски контейнери, масата от хора ще продължат да се прекланят пред немския инженерен и дизайнерски талант. Никога не съм харесвал бмв или мерцедес заради визията им. Моето бмв, го купих единствено заради престижа. Сега не съм доволен, нито от прекалено големия разход, нито от стабилността, нито от ускорението. А за цените на посещенията в камор- ауто, хич не ми се иска да си припомням.
  • 15 Боряна

    0 0 Отговор
    З-ТАТА СЕРИЯ КВОТ И ДА Я ПРАВЯТ СИ ОСТАВА СЪЩАТА ВИЖ ПЕТАТА Е ИДЕАЛНА
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    dobar e bavareca neznam kakvo pliuete.niakoi iaponski bokluk li e po dobar.are stiga prostotii mercedes i bmw sa dvete marki ot koito drugite se uchat.
  • 19 Nismo

    0 0 Отговор
    Като гледам какво са направили БМВ дано другите да не се учат от тази грозота.По добре БМВ да си намери накрая свестен дизайнер и да не се упражнява повече. Кола която струва толкова пари не може да изглежда като правена от начинаещи.

    За дефектите няма смисъл да говорим германците отдавна страдат от тях , но така е като се гонят максимални печалби с минимални разходи.
  • 20 520 zender

    0 0 Отговор
    Nisto-Хубаво е да отидидеш и да им кажеш на БМВ как точно да си коригират дизайна като си разбирач,хлапе.Хората следват тенденции а ти...какво...БМВ си е БМВ-минус-трета серия тежи като слон според мен-лични наблюдения..
  • 21 преминаващ

    0 0 Отговор
    Да, така е. Модела е Е30 320is/192Hp/. Двигателя е S14204.