Отидете към основна версия

7 015 20

Вижте на живо българската градска кола

  • sin cars-
  • l city-
  • електромобил-
  • интер експо център

Тя все още е в проект на разработка и е дело на българската компания SIN Cars. Компанията на Росен Даскалов представя у нас едно градско, изцяло електрическо возило, което се прави на т.нар. модулен принцип.

Това става четири години след като SIN Cars представи в България първата българска суперкола Sin R1. Сега SIN Cars показват концептуален електромобил с щампа made in BG. Ако искате да видите на живо най-новия проект за български градски автомобил, то трябва да посетите Automotive Expo Sofia.

Изложението ще се проведе от 18 до 21 октомври 2018 година в Интер Експо Център в столицата. То е с фокус върху всички видове авточасти и компоненти, автосервизно оборудване, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

Именно на Automotive Expo Sofia ще бъде изложен и новият проект за български градски автомобил, който е наречен L CITY. Заради модулната си платформа, този електромобил ще може да се поръчва, както с различна дължина, така и с акумулаторен блок с различен капацитет. Електромобилът ще е типично градски и ще е насочен към младото поколение.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Sin Cars търси 20 млн. лв. от БФБ

    Производителят на първата българска суперкола - Sin Cars International, планира да дебютира на фондовия пазар у нас. Целта на компанията е да набере ф ...
    31.10.2018
    5 791
    16