Отидете към основна версия

6 308 19

Спипаха новата Supra без камуфлаж

  • toyota-
  • bmw-
  • supra-
  • z4-
  • папараци

Сайтът SupraMKV се сдоби със снимка на новото поколение Toyota Supra без никаква маскировка. Автомобилът, чиято официална премиера е насрочена за салона в Детройт през януари, очевидно е заснет в закрито ремарке по време на транспортиране.

Дизайнът на новата Supra напомня доста на концепта FT-1 от 2014 г. До конвейера от него няма да стигнат острият нос, релефният преден капак с прозрачен прозорец, страничните огледала с тънки като бръснач стойки и тесните фарове.

Серийната версия на модела има различни въздухозаборници и прорези в предната броня. От концепта обаче са останали тъмните предни колонки на покрива и двете издутини на покрива в стил Zagato.

Новата Toyota Supra е близък роднина на BMW Z4, с което споделя платформа. Двата автомобила обаче ще се различават не само по каросериите, а и по настройките на шасито.

Въпреки това Supra и Z4 ще имат доста общи детайли като предното стъкло и спирачните апарати от BMW 5er. Базовата версия на японския модел ще се оборудва с четирицилиндров двигател B48D, който е вариант на баварския турбомотор. По-скъпите модификации ще получат мотори B46D (четири цилиндъра) и B58C (шест цилиндъра).

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Най-луксозната Toyota

    Kanto Auto Works (KAW) не е особено известно име извън пределите на Япония. Този конгломерат от заводи обаче произвежда около 360 000 автомобила от 10 ...
    28.12.2018
    8 261
    44