Отидете към основна версия

14 484 34

Ето го най-екстремния Mercedes-AMG GT R Black Series

  • mercedes-benz-
  • amg-
  • gt r-
  • black series

Супер купето може да получи V8 двигател със 720 конски сили

В интернет пространството се появи серия от снимки, разкриващи дизайна на флагманската линия на AMG GT. По-конкретно става дума за версията GT R Black Series, която се очаква да бъде официално представена през тази година.

През последните месеци купето, предназначено за състезателни писти, беше интензивно тествано на германската писта Нюрбургринг, но по време на тестовете то беше покрито с тежък камуфлаж.

Съдейки по снимките, публикувани в Instagram от потребител с никнейм race356, наследникът на SLS AMG Black ще получи дизайн, който определено ще съответства на екстремния му профил.

Отпред се виждат разширената радиаторна решетка Panamericana и нов карбонов сплитер. Въздушните канали отстрани обаче се оказват доста скромни, а функциите им са частично поети от раздутата радиаторна решетка.

На предния капак са налични и допълнителни отвори за въздух, а какво ще се крие под него, все още не е ясно. Предположенията са че германците ще монтират форсиран V8 двигател с мощност от 720 конски сили.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 34 гласа.

Свързани новини