Отидете към основна версия

12 550 18

АвтоВАЗ предлага да решим каква ще бъде новата Lada Niva

  • lada-
  • 4x4-
  • niva-
  • автоваз-
  • lada 4x4 vision

Освен за визията, руснаците искат да разберат дали да направят автомобила истински всъдеход или кросоувър

Lada 4x4 Vision

Официалният уебсайт на руския автомобилен завод стартира проучване на тема "Lada 4x4 Vision: продължение на легенда или живот от нулата". Всички точки на проучването по един или друг начин са свързани с концепцията Lada 4x4 Vision, представена през 2018 година и доколко тя съответства в очите на потребителя на появата на серийната Lada 4x4 от ново поколение.

Чрез това проучване ръководството на АвтоВАЗ се опитва да разбере дали дизайнът на концепцията и отделните ѝ елементи наистина напомнят на автомобилистите на култовото SUV, което се произвежда и сега, дали изразен X-стил е необходим изобщо за нов автомобил или е необходимо да се запази ретро излъчването и въобще дали Lada 4x4 Vision е привлекателна за покупка.

Дали тази анкета е само метод за повишаване на активността на потребителите или дали наистина е дошло времето да се изработи екстериора на нова серийна Niva не е ясно, както не се знае дали руската марка се нуждае от мнението на обикновените шофьори.

Проектът на новата Lada 4x4 има вътрешнозавозско обозначение Lada 4x4 NG, тоест „ново поколение“. От няколко години инженерите и търговците решават каква да е платформата за новото поколение Lada 4x4 и се опитват да разберат дали да направят автомобила истински всъдеход или кросоувър.

След представянето на Lada 4x4 Vision ситуацията беше частично изяснена, въпреки че това не беше потвърдено или коментирано официално: в концепцията бяха използвани елементи от шасито на Dacia Duster.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 19 гласа.

Свързани новини