Отидете към основна версия

8 468 85

Вече не можете да върнете електромобил Tesla ако не ви хареса

  • tesla-
  • тесла-
  • връщане

Tesla, без много шум, премахна седемдневната политика за връщане

Без много излишен шум, Tesla реши да промени седемдневната политика за връщане на автомобил. По-рано, през април тази година, основателят на Tesla Илон Мъск написа в туитър съобщение, в което твърдеше, че всеки купувач може да върне автомобил на Tesla в рамките на една седмица след покупката.

Но сега американската компания явно е решила да промени тази точка в своята политика. И така, от новото издание на споразумението с купувача, Tesla премахна точката, по която беше възможно да се върне електрическата кола с пълно възстановяване на средствата на клиента, ако той не е доволен от самата кола.

До този момент всеки можеше да си купи Tesla и да я кара една седмица, след което да а я върне ако не му хареса. Условията бяха две: 1. автомобилът трябва да е невредим 2. пробегът да не надвишава 1600 км.

Самият производител не прави никакви коментари по този въпрос и пресслужбата им не работи в момента. Фактът, че седемдневното връщане е премахнато, ни навежда на две неща - че недобросъвестни клиенти могат да го използват или, че продуктите на американската компания Tesla се връщат масово.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 14 гласа.

Свързани новини