Отидете към основна версия

46 095 101

Ясни са цените за България на новите модели на Dacia

  • дачия-
  • dacia-
  • sandero-
  • stepway-
  • logan

Цените, които ви показваме са все още предварителни и могат да претърпят корекции

В края на септември, румънската марка направи статично представяне в Париж на най-новите си модели. Наш екип беше на мястото на събитието, откъдето ви разказахме всичко най-интересно за новите Dacia Logan, Sandero и Sandero Stepway. Единственото, което тогава не беше известно бяха цените на новите модели. Малко по-късно, в средата на ноември, марката обяви цените за Румъния и за Франция.

Сега вече е известно и колко ще струват новите "дачии" у нас

Прави впечатление, че базовият модел на Sandero, например е поскъпнал от 14 810 на 16 800 - тоест с почти 2 000 лв. Колата обаче е съвсем различна, на нова платформа е, а базовото оборудване е доста по-богато. Що се отнася до седана Logan, то предшественика струва у нас от 15 000 лв, докато новият ще се предлага за 16 490 лв.

Най-наточеното изпълнение Sandero Stepway се предлага в България за сумата от 23 910 лв, като новото ще е с начална цена 23 500 лв. Тоест най-интересното изпълнение е дори по-евтино от предходното. Повече за новите модели на румънската марка можете да видите в материалите ни от представянето на моделите във френската столица.

По отношение на разликите с европейските пазари, то можем да кажем, че цените у нас отново са най-атрактивни. От известните до момента ценови листи, новите "дачии" ще се продават най-скъпо във Франция, по-евтино в Румъния и най-евтино в България.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 80 гласа.

Свързани новини