Отидете към основна версия

4 593 10

Този Aventador е подходящ за всякакви терени

  • lamborghini-
  • aventador-
  • вериги-
  • сняг

Какво ще кажете за Lamborghini с вериги?

Снимка: YouTube

Този път налудничавото изпълнение не е дело на руснаци, а е произведено в Америка и поне според Джеймс или познатият като ThеStradman, чието е и Lamborghini-то, това е първият Aventador, поставян някога върху вериги. Честно казано, не сме особено изненадани, тъй като не са много хората, които биха поставили вериги на кола, която е струвала половин милион долара като нова.

Високата цена на автомобила явно не засяга особено YouTube звездата, който в гаража си има oще Bugatti Veyron, Ford Raptor Shelby, състезателно Ferrari F430, Aventador Roadster и 6х6 Jeep Gladiator, а от скоро и McLaren MP4-12C . В предишен влог в който Raptor-ът му се сдоби с вериги и почти не падна от планински път Джеймс обеща да видим и оранжевия Aventador с такива и ето че удържа на думата си. Заедно с компанията Disel Brothers, която е специализирана в изработката на вериги за автомобили, поставиха вериги на оборудвания с 5.0-литров V12 италиански бик и го разходиха по снега.

Специално направените гумени вериги се поставят на мястото на джантите и са изработени с нетрадиционната “L” форма, за да съвпаднат с дизайна на суперавтомобила. Въпреки началното напрежение, в което Aventador-а почти не падна от платформата, на която бе превозван и двете закъсвания в снега, по всичко личи, че забавлението си е заслужавало усилията по изработка и рискът за Lamborhini-то. Повече може да видите във видеото по-долу.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.

Свързани новини