9 Февруари, 2021 14:15 4 558 10

Този Aventador е подходящ за всякакви терени

  • lamborghini-
  • aventador-
  • вериги-
  • сняг

Какво ще кажете за Lamborghini с вериги?

Този Aventador е подходящ за всякакви терени - 1
Снимка: YouTube

Този път налудничавото изпълнение не е дело на руснаци, а е произведено в Америка и поне според Джеймс или познатият като ThеStradman, чието е и Lamborghini-то, това е първият Aventador, поставян някога върху вериги. Честно казано, не сме особено изненадани, тъй като не са много хората, които биха поставили вериги на кола, която е струвала половин милион долара като нова.

Високата цена на автомобила явно не засяга особено YouTube звездата, който в гаража си има oще Bugatti Veyron, Ford Raptor Shelby, състезателно Ferrari F430, Aventador Roadster и 6х6 Jeep Gladiator, а от скоро и McLaren MP4-12C . В предишен влог в който Raptor-ът му се сдоби с вериги и почти не падна от планински път Джеймс обеща да видим и оранжевия Aventador с такива и ето че удържа на думата си. Заедно с компанията Disel Brothers, която е специализирана в изработката на вериги за автомобили, поставиха вериги на оборудвания с 5.0-литров V12 италиански бик и го разходиха по снега.

Специално направените гумени вериги се поставят на мястото на джантите и са изработени с нетрадиционната “L” форма, за да съвпаднат с дизайна на суперавтомобила. Въпреки началното напрежение, в което Aventador-а почти не падна от платформата, на която бе превозван и двете закъсвания в снега, по всичко личи, че забавлението си е заслужавало усилията по изработка и рискът за Lamborhini-то. Повече може да видите във видеото по-долу.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼

    16 0 Отговор
    Е, във филма "Такси" беше Пежо ‼
  • 2 Емил

    17 2 Отговор
    Тия защо крещят? Глупаво, та чак боли! Как ще се движи на нормален път? Значи не е "за всякакви терени", а за заснежени! И журналята - като откачалките в клипчето!

    Коментиран от #4

  • 3 Куджо

    18 3 Отговор
    Олигофренска история.
  • 4 САЛАМА

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "Емил":

    За чест и слава крещят в ютубето - сега така е модерно разни тънко..шковци да вдигат гюролтия до небето за глупости таа да имат повече гледания и рейтинг !А на този дори и устата му в буквалния смисъл е голяма така ,че не се учудвай много .И не стана ясно каква е идеята да сложиш на автомобил развиващ 350 км вериги с което да го убиеш непозволявайки му да развива скоро по голяма от 50-60 километра !
  • 5 Californication

    10 4 Отговор
    Идеята е да направиш няколко милиона гледания и тубата да ти плати задето си си направил кефа с нещо нетрадиционно, докато Ганьо хейти и се вози с голфа :d
  • 6 Знайко

    3 0 Отговор
    Каква скорост развива на сняг с тези вериги?
  • 7 Брех брех

    7 0 Отговор
    Ся ко беше некой руска самоделка щеше да има "ма то мноу тъпо..." , "Само рашка мое напрай подобно недоразумение", ала-бализми.. Пък ся, то Америка бате и к'во става - "колко дига на снег с тез вериги" или си мълчим. Интересно,... не за всички разбира се
  • 8 един от многото

    5 1 Отговор
    Пълна тъпотия!
  • 9 ДЕДО ВИ КРАЧУН

    3 0 Отговор
    аз по-добре да си купя шейна с мотор и витло отзаде. ТОЯ БОКЛУК МИСЛИШ ЧЕ СИ В САМОЛЕТ А ТО В ТРАКТОР С ВЕРИГИ.
  • 10 8552

    1 0 Отговор
    и закъса :)))))))))))