Отидете към основна версия

9 796 36

Mitsubishi представи новият Outlander който се оказа... Nissan

  • mitsubishi outlander-
  • nissan

Следващото поколение на SUV-то няма да се продава в Европа

Снимки: Mitsubishi

Mitsubishi обнови едно от най-популярните си SUV-та като предлага промени във всеки един аспект или поне така споменават от японската компания. Във времена на пандемия, премиерата на 7-местния SUV се проведе на живо на популярната в Щатите платформа Amazon Prime. За съжаление моделът няма да се продава в Европа и ще остане наличен само за клиенти в САЩ.

Под обновените панели на Mitsubishi-то всъщност се крие Nissan. Четвърта генерация на Outlander споделя платформа, задвижване и много от частите си с Rogue (познат в Европа и у нас, като X-Trail). Моторът с който ще се предлага SUV-то е 2.5-литров 4-цилиндров бензин със 181 конски сили и 245 нютон метра, предавани към 4-те колела посредством CVT трансмисия.

Както може да видите и от снимките, външно моделът се различава от предшественика си, като е запазил типичната решетка за японската компания която е свързана с фаровете, които в този случай са LED дневни светлини. Самите къси светлини са изместени малко по-надолу, а под тях в хромираната част на решетката се намират и светлините за мъгла.

Страничната линия също е по-различна от тази на предшественика си, отличавайки се с по-модерна визия, а задницата е приела нови стопове, заедно с нов дизайн на 5-тата врата. Явно промените във всеки аспект наистина съществуват, както споменават от компанията.

Интериорът също не отстъпва в този аспект. Екран с големина от 9 инча е поставен в централната част на таблото, а такъв с размер от 12.3 инча пред водача, трябва да осигурява всичката му нужна информация при шофиране. Всички системи за сигурност от последно поколение пристигат базово, а за екстри като по-мощна аудио система, хед-ъп дисплей и други ще трябва да си доплатите.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.

Свързани новини