Last news in Fakti

25 Февруари, 2021 17:01 3 321 5

Mitsubishi може да се върне в Европа с френска помощ

  • mitsubishi-
  • outlander-
  • renault-
  • nissan

Renault ще помогне на японската компания

Mitsubishi може да се върне в Европа с френска помощ - 1
Снимка: Shutterstock

През лятото на 2020 година стана ясно, че Mitsubishi няма да предлага новите си модели на територията на Европа и това се потвърди с представянето на новият Outlander. Както ви споменахме и тогава, новата модификация на популярното SUV няма да се предлага повече на Стария континент.

Според сайта Auto Car обаче, това може да се промени съвсем скоро и Mitsubishi да започне да предлага отново новите си модели и в Европа. За да се случи това, алианса Renault-Nissan-Mitsubishi ще обедини сили и японската марка ще премести производството си в заводите на Renault. Все още няма официално потвърждение от двете марки, като според британската медия, Mitsubishi не харесва възможността френските политици да се месят в стратегията на тристранния алианс

Въпреки всичко, съвсем скоро ще стане ясно дали марката ще се върне в Европа, като това дори може да стане в следващите дни. Припомняме, че японската компания се оттегли от Европа, за да намали разходите си с 20% през следващите две години и съответно да излезе на печалба.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мани беги

    19 12 Отговор
    Те нисан така си отидоха от френска "помощ" !

    Коментиран от #4

  • 2 Рено

    18 12 Отговор
    Всички искат двигатели от Рено, дори и Мерцедес 😂

    Коментиран от #3

  • 3 БАЙ Х@Й ‼

    18 0 Отговор

    До коментар #2 от "Рено":

    Ама поне да си го пишат, както във Ф1 ! Например вместо Мерцедес А 140 да пишат Мерцедес-рено !
  • 4 асдфгххх

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "мани беги":

    Renault и Dacia са много продавани в Европа. Защо да не могат да помогнат? А и Нисан страшно много се популяризира в Европа чрез тях и мрежата им от дилъри. Проблемът им стана с Карлос Гон..
    А 1.5 dCi е доказан двигател и не пипа маслото.
  • 5 Гост

    0 0 Отговор
    Алиянс е другата дума за брак по сметка! Но да не забравяме ,че винаги единият е надупен, в случая двама са надупените...!Познайте кои са те?