Отидете към основна версия

3 543 15

Land Rover ще удължи новия Defender

  • land rover-
  • defender

SUV-то ще разполага с трети ред седалки

Новото поколение на Land Rover Defender бе представено преди около година, а преди седмица от британската компания представиха V8 двигател за всъдехода. За момента Defender се предлага във версия 90 с две врати и 110 с четири врати,а съвсем скоро ще дебютира и нова версия 130, която ще се отличава с по-дълго купе и трети ред седалки.

По-дългият Land Rover ще е базиран на 110-ката и ще запазва същото междуосие от 3022мм, но ще предлага повече място за третия ред седалки. Общата дължина на SUV-то ще достига 5100мм, което е с 342мм повече от стандартната четириврата версия.

Освен добавените седалки, не се очаква да има разлики спрямо останалите два модела, а отличителен белег ще е по-дългото купе, което най-вероятно ще се отрази единствено на задните панели. От британската компания споменават, че с новото попълнение ще се целят в клиенти от Америка, Китай и Близкия изток. Все още няма дата за официална премиера на модела, но очакваме да го видим в следващите месеци с продажби започващи от средата на следващата година.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.

Свързани новини