12 Май, 2021 10:00 11 149 9

Новият Defender вече ръждяса

  • land rover-
  • defender-
  • ръжда

Всъдеходът получи някои подобрения, включително и корозия

Новият Defender вече ръждяса - 1

Новото поколение на Land Rover Defender бе показано преди по-малко от две години, а един екземпляр вече може да се похвали с ръждиви детайли. Използваме думата похвали, именно защото това е целта на упражнението, направено от дизайнера Нилс ван Рой.

Определени детайли от всъдехода са свалени и са подложени на процеси, които да забързат оксидирането, като по този начин да се постигне ефектът на ръжда, който после се запечатва със специален лак, за да не продължи процеса и разпространението си.

В конкретния случай можем да видим, че през тази процедура са преминали решетките на калниците, както и парчета рифелова ламарина върху предния капак. Промените продължават и в интериора, където можем да открием подобна по цвят кафява кожа за седалките, волана и корите на вратите, както и някои карбонови допълнения. Джантите също са нови и са в размер от 22 цола, боядисани в черен цвят.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 умно

    38 1 Отговор
    дори и да ръждяса,няма да му личи
  • 2 Псевдоним

    22 2 Отговор
    Това като в разказа на Чудомир - "Урок по патиниране".
  • 3 сектант

    12 9 Отговор
    Трябва и на дъстъра така да го направят, там ще е по ефектно, защото ръждясал дъстър няма.

    Коментиран от #4

  • 4 Алфа Вълкът

    25 1 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Пластмасата не ръждясва!
  • 5 Нормален

    19 0 Отговор
    Значи колкото е ръждясал Роувъра толкова да е здрав този, който е измислил заглавието!
  • 6 Deo88

    9 0 Отговор
    Не е някаква новост...
    Този "стил"(да, има такъв)го има повече от 20 години, при което правят автомобилните детайли да ръждясват умишлено.
    Който знае за какво става въпрос, ще е наясно с коментара ми.
    :)
  • 7 Гошко

    5 0 Отговор
    Ние си имаме достатъчно ръждилници по улиците и без тунинг или каквато и да била намеса... Повечето дори се движат, а са на по 25 - 30 годинки, не само на две. Та тая щуротия в статията си е... щуротия отвсякъде...
  • 8 Горски

    5 0 Отговор
    Един от най- големите боклуци на нашето време е Роувър. Не познавам, човек, който да си е купил роувър и да не реве. - Една от най- скапаните коли, чиито ремонти буквално могат да Ви разорят!
    Абсолютен боклук! Най- евтините марки коли не се развалят толкова често, колкото прехваленият роувър. До колкото знам и индийските собственици на марката вече същореват. - Загубите са катастрофални!

    Коментиран от #9

  • 9 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Горски":

    Баща ми навремето искаше да ми купи евтина количка за търкаляне. Точно Роувър за около 1500 лв. от колега-охранител. Хубава била, евтина поддръжка, аз не съм знаел какво да карам. А самите роувъри са с брутално лоша слава. То и аз не сполучих с моето БМВ после - ремонти, ремонти, ремонти, но за това бяха виновни и калпавите механици. Накрая се изморих да поправям и троша пари за боклуци, които и така няма да държат цена и си купих Хюндай.