Отидете към основна версия

3 524 5

Вижте как Rimac тества С_Two при екстремни условия (ВИДЕО)

  • rimac-
  • тест-
  • видео-
  • c_two

Електрическият автомобил е подложен на тежки метеорологични условия

Снимка: YouTube

Rimac е на път да представи втория си сериен автомобил през тази година, а от компанията държат феновете си в течение с почти всичко около хиперкара, показвайки различни видеа и информация относно него.

В днешното видео можем да видим как C_Two е тестван при екстремни метеорологични условия на които едва ли някога ще бъде подложен в реалния живот. Тестовият център на хърватската компания може да симулира, както изключително високи, така и изключително ниски температури.

При един от тестовете електромобила е оставен с отворени врати при температура от -28 градуса по Целзий, след което е включено парното, което трябва да разтопи леда по стъклата за определено време, за да покрие изискванията за хомологация. Същото важи и за климатика. Когато температурата в купето достига 70 градуса по Целзий, той има за цел да я свали до 22 градуса, за да получи разрешение за серийно производство.

От Rimac тестват C_Two на различни писти и дори отворени пътища, като за сега компанията разполага с общо 18 прототипа, които биват използвани за различни цели.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.

Свързани новини