Отидете към основна версия

3 476 8

Brabus „напомпа“ електрическия Smart

  • brabus-
  • smart-
  • тунинг

Тунинг пакета включва повишена мощност и дизайнерски промени

Снимки: Brabus

Brabus е добре позната тунинг компания щом се отнася до моделите на Mercedes, но от студиото се заемат и с автомобили на марката Smart и това съвсем не е за първи път. Този път за база е избран електрическият Smart ForTwo, a промените носят повече мощност и различен външен вид за малкия автомобил.

Новостите започват с предна броня с по-агресивен дизайн, различни прагове и променен дифузьор отзад. Окачването е по-ниско с 25мм, а джанти с размер от 16-цола отпред и 17-цола отзад са с типичен за Brabus стил.

В интериора виждаме червени седалки с логото на тунинг компанията и интересни шевове. Карбонови елементи, алуминиеви педали, както и претапициран волан с червен маркер на 12 часа, допълват работата по вътрешността на Brabus 92R.

Промените при задвижването са изразени най-ясно в Sport + режима на каране, където отключвате пълния потенциал от 92 конски сили и 180 нютон метра. Те са достатъчни за 10.9-секундно ускорение до 100км/ч., докато максималната скорост е ограничена на 130км/ч. Ако решите да сте икономични и да шофирате в Eco или Basic режим, то батерията трябва да е достатъчна за около 128км пробег.

От модела ще бъдат произведени само 50 броя, като всеки един от тях ще има стартова цена от 46 хиляди евро в Германия. Tя може да се повиши след различни опции предлагани от Brabus.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини

  • Малък кросоувър ще възражда Smart

    В последните няколко години не сме виждали почти нищо ново от Smart, но това е на път да се промени през следващите месеци. Няколко снимки и скици раз ...
    20.07.2021
    2 303
    0