Last news in Fakti

20 Юли, 2021 14:23 2 278 0

Малък кросоувър ще възражда Smart

  • smart

Концептуален SUV ще направи своя официален дебют на изложението в Мюнхен

Малък кросоувър ще възражда Smart - 1
Снимки: Smart

В последните няколко години не сме виждали почти нищо ново от Smart, но това е на път да се промени през следващите месеци. Няколко снимки и скици разкриват плановете на компанията да покаже компактен SUV на предстоящото автомобилно изложение в Мюнхен в началото на месец септември.

Малък кросоувър ще възражда Smart

Типично за марката, кросоувърът ще е с компактни размери, като част от дизайна му е показан в кадрите, които от Smart разпространиха по-рано. Един от тях показва тавана на концепта със специфична разцветка, както и C колонката върху която е разположена емблемата.

Малък кросоувър ще възражда Smart

Модела ще постави началото на нещо ново за бранда и ще се различава радикално от всичко, което сме свикнали да виждаме от Smart през годините. Очаква се серийната версия на модела да бъде показана през 2023 година и да бъде построена на една от платформите на Geely, която можем да намерим и при някои модели на Volvo.

Малък кросоувър ще възражда Smart


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА