Отидете към основна версия

12 830 34

Без големи „бъбреци“ за BMW

  • bmw-
  • m3-
  • m4-
  • бъбреци-
  • решетки

Германската компания показа фейслифт на M3 и М4

Новите BMW M3 и M4 бяха представени преди едва няколко месеца, а първите клиентски доставки тепърва започват. Въпреки всичко от BMW вече показаха фейслифт на двата спортни модела, който е съсредоточен главно в предната част, където са премахнати големите „бъбреци“.

В предишно интервю, шефът на дизайнерския отдел на германската компания заяви, че компанията ще продължи с дизайнът, който не се харесва на много хора, но явно натискът е повлиял и на това решение и грозните за някои хора бъбреци вече са в историята.

Както може да видите и от двете снимки, М3-ката и М4-ката вече разполагат с по-нормален размер предни решетки, като запазват формата на фаровете си и получават по-голям отвор за въздух в долната част на бронята. Задницата остава същата, като промени в интериора също не се наблюдават.

Задвижването също остава непроменено и се осигурява от 3.0-литров редови шестак, който при Competition изпълнението генерира 510 конски сили и 480 конски сили при стандартното М3/М4. Максималният въртящ момент от 650 нютон метра и съответно 650 нютон метра също не е засегнат. Тенденцията с все по-големите „бъбреци“, явно вече върви наобратно и не е изключено за следващия първи април от BMW да ги премахнат напълно.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 20 гласа.

Свързани новини