Отидете към основна версия

11 465 9

ТОП 10 на кабриолетите "втора ръка"

  • автомобилът на старо-
  • кабриолети

Кой каза, че употребяваните автомобили трябва да са скучни? Разбира се, купувачите у нас търсят най-вече употребявани седани, хечбек или употребявани кросоувъри, но има и такива, които искат по-нестандартен употребяван автомобил. Един такъв сегмент са кабриолетите, които не са много разпространени у нас, но мераклии разбира се има.

На пазара за употребявани автомобили у нас има голям брой кабриолети и родстери (справка ТУК). По принцип при избора на такава кола купувачите се ръководят от нейната цена и външен вид и чак след това от характеристиките. В края на краищата основната стойност на екзотичната „играчка“ се крие в емоциите, а не в размера на багажника или количеството конски сили. Но преди всичко сега ще говорим за надеждност. Ако ви е дошло времето да изберете най-добрия употребяван кабриолет, то съветите на експертите от WhatCar определено ще са ви от полза.

WhatCar е съставил списък с най-надеждните кабриолети "втора ръка". Списъкът включва представени различни класове, от елегантни четириместни премиум автомобили, които до известна степен могат да служат и като семейна кола, до компактни двуместни спортни модели, идеални за уикенд пътувания. Вижте кои са те.

ТОП 10 употребявани кабриолети:

BMW 4 series

Jaguar F-Type

BMW 2 series

Mercedes E-Klasse Cabriolet

Mini Cabrio

Volkswagen Golf

BMW Z4

Audi A3

Audi TT Roadster

Mazda MX-5

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 14 гласа.

Свързани новини