Отидете към основна версия

11 126 31

Колко бихте платили за този Golf Mk4 GTI на едва 13 километра?

  • volkswagen-
  • vw-
  • golf-
  • gti

Екземплярът е от лимитираната серия по случай 25-годишнината на модела

Интересна обява за четвърта генерация Volkswagen Golf GTI 25th Anniversary се появи в интернет пространството. Колата, която е регистрирана през 2002 година ще се предложи на търг от Silverstone Auctions, а освен че е от лимитираната серия, „четворката“ разполага и с изключително нисък пробег. Към момента няма зададена сума, която собственика очаква да покрие, за това ни е интересно да прочетем колко според вас струва този автомобил.

Както споменахме, първата регистрация на колата е през октомври месец 2002 година, но веднага след нея, тя е паркирана в гараж и никога повече не е изкарвана. След близо 20-години живот, този Golf може да се похвали с пробег от едва 12.8 километра. Както може да се очаква, състоянието е отлично, точно каквото е било през 2002 година, когато колата е закупена.

Конкретният екземпляр е номер 0718 от лимитираната серия по случай 25-годишнината на Golf GTi, като това се доказва и от табелка и документите на автомобила. Под капака можем да открием 1.8-литров бензинов мотор със 180 конски сили и 235 нютон метра въртящ момент, които се предават към предните гуми, посредством механична трансмисия.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.

Свързани новини