Отидете към основна версия

5 527 3

Шест аксесоара, които превръщат обикновена кола в мобилен дом

  • аксесоари-
  • автомобил-
  • къмпинг

Спален матрак

Едно от най-удобните неща за хора, които искат да къмпингуват в автомобила си е надуваем матрак, който можете лесно да поръчате от многобройните онлайн магазин, но е важно да го изберете според размера на вашия автомобил. Различните видове са за различни типове автомобили. Има и опции за такива от пяна, а има матраци за багажник, но те са по-обемисти.

Компресор за въздух

Доста полезно нещо, което ще ви помогне във всяка необичайна ситуация, позволявайки ви бързо да надувате дюшек и други предмети от бита. Захранва се от запалката на автомобила.

Авто хладилник

Този аксесоар ви позволява да транспортирате прясна храна и безалкохолни напитки, без да се притеснявате за тяхната безопасност при дълго пътуване или лагеруване. Занхранването му отново е 12-волтово.

Преносима кухня

Преносима кухня ще ви помогне за готвенето. Тези кухни са най-различни са достъпни в Интернет магадините. Преносимите кухни с газово захранване обаче се считат за най-универсалните.

Мрежа против комари

Струва си да помислите предварително за защита срещу насекоми, а това става с най-простото решение под формата на мрежа против комари, която за закрепите на отворения прозорец или врата в автомобила ви.

Преносима кафеварка

По време на път можете да вземете преносимата си машина за кафе и да се насладите на любимата си напитка на пътя. Тези устройства също са от най-различен тип. Могат да се захранват от запалка, както и от самостоятелни капсулни батерии, а има и такива на газ.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 11 гласа.

Свързани новини