Отидете към основна версия

3 908 8

Фотографи „спипаха“ електрическия бус на Volkswagen

  • vw-
  • volkswagen-
  • id.buzz

Очаква се ID.Buzz да дебютира през следващата година

Снимка: Instagram

Както и по-рано днес ви информирахме, Volkswagen продължава да разширява гамата си от електрически автомобили, като най-големият от тях се очаква да бъде ID.Buzz. До момента от Volkswagen използваха нормален на външен вид Transporter, който да тества задвижването и технологиите на електрическия бус, но вече виждаме и първите снимки на серийния модел, който трябва да дебютира през следващата година.

Макар уловеният ID.Buzz да не разкрива точните дизайнерски черти на модела, то можем да добием представа как той ще изглежда и какви промени ще има спрямо концепта, който от Volkswagen представиха. Очаквано дизайнът е станал малко по-рационален, а предната част най-вероятно ще споделя доста характерни черти с останалите ID модели на марката.

Все пак модела има доста по-интересен дизайн от този на конвенционалния Transporter с който сме свикнали, макар това да се е отразило на част от интериора и товарното пространство. Втората снимка, която може да видите показва отлично разликите между задната част на двата модела, макар стоповете на ID.Buzz да са покрити със заблуждаващи стикери.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 9 гласа.

Свързани новини