Отидете към основна версия

3 505 10

Mitsubishi Evo може да се завърне, но под каква форма?

  • mitsubishi-
  • outlander-
  • lancer-
  • evo

Новият Outlander най-вероятно ще получи моделното означение в Япония

Снимки: Mitsubishi

Преди няколко месеца от Mitsubishi приковаха вниманието към себе си с новината, че възраждат Ralliart означението за моделите си. Още тогава се появиха слухове за евентуално завръщане на Evolution моделите и част от феновете дори се надяваха да видят ново поколение на култовия Lancer Evo. За съжаление това едва ли ще се случи скоро точно с този модел, но пък е напълно възможно да видим друг Evo модел в лицето на Outlander.

Според информация на Best Car Web от Япония, марката има планове да възроди Evolution моделите, започвайки със специална версия на Outladner plug-in хибрид. По план модела е трябвало да бъде представен на изложението в Токио през октомври, но отмяната му е променила плановете.

Последните слухове за появата на Outlander Evolution обещават представяне през юни месец 2022 година, а към момента няма особени индикации за това какво ще донесе новото означение. Според някои, промените няма да са само визуални, а ще засегнат и двигателя, който трябва да генерира повече мощност.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини