Last news in Fakti

25 Юни, 2021 12:32 4 966 2

Какви са плановете на Mitsubishi за Lancer Evo?

  • mitsubishi-
  • lancer-
  • evo-
  • ralliart

Ще видим ли 11-то поколение на легендарния модел?

Какви са плановете на Mitsubishi за Lancer Evo? - 1
Снимки: Mitsubishi

Преди няколко месеца от Mitsubishi съобщиха, че връщат Ralliart моделите в гамата си, като първият такъв ще бъде пикапът L200, който ще претърпи някои козметични промени.

Какви са плановете на Mitsubishi за Lancer Evo?

Именно тогава се появи малка надежда за част от феновете на марката, че легендарният Lancer Evolution може да получи своето 11-то поколение. Изглежда, че доста голяма част от любителите на автомобилите са се запитали същото и от Mitsubishi дори отговориха на така интересния въпрос.

Какви са плановете на Mitsubishi за Lancer Evo?

За съжаление от японската марка не планират да възродят Lancer в следващите години и споменават, че за момента той не спада в бъдещите планове на марката. Все пак има възможност модела да бъде върнат на пазара, но такава възможност ще съществува само ако марката се стабилизира финансово. Интересно е да се спомене, че дори акционери в Mitsubishi искат легендарния модел да се завърне, въпреки че едва ли би донесъл големи печалби на компанията.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рюселхайм

    26 0 Отговор
    Няма да е лошо да пуснат един Лансер EVO 11 Rally Art с 340 коня под капака и ръчна кутия. Този спортен седан е икона в моторните спортове, и дори само 1000 броя да направят, всичките ще бъдат купени. Между другото-това е идея: всеки производител, който има в биографията си успешен и известен спортен модел автомобил, да го възродява през 15-20 години, със почти същата визия, но с малко повече осъвременен дизайн и леко пипнати тук-там технологии, но запазващ общата линия и излъчване. Единствения проблем ще са двигателите, няма как едно Пежо 205 GTI да е с ел. двигател под капака-губи се всичко.

    Коментиран от #2

  • 2 JDMfan

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Рюселхайм":

    Хах... Така като тебе мислят и тойота... Правят легенда в БМВ, но нали са я възродили хах. По-добре да не пипат нищо