Отидете към основна версия

35 749 27

Кристиано Роналдо показа уникалната си G-Klasse

  • кристиано роналдо-
  • brabus-
  • rocket 900 biturbo-
  • g-klasse

Кристиано Роналдо се похвали в социалните мрежи с изключителната си G-Klasse, доработена от небезизвестното тунинг ателие Brabus. Уникалната G-класа струва 700 хиляди долара, като наистина си заслужава да и отделим внимание.

Точното наименование на всъдехода на Роналдо е Brabus Rocket 900 Biturbo, като още нещо любопитно е, че високопроходимото превозно средство е подарено на футболиста от приятелката му Джорджина Родригес.

Това се случва миналата година, като поводът е 35 -ия рожден ден на португалската звезда. Тунинг компанията, специализирана основно в доработката на автомобили Mercedes-Benz е произвела само 25 такива "джипа".

Brabus Gelendvagen на Роналдо е оборудван с последния V12 мотор, който вече не е наличен за обикновената G-Klasse в новото ѝ поколение. Както подсказва името на модела, 6.2-литровият двигател разполага с мощност от 900 к.с.

Всъдеходът ускорява до 100 км/ч за 3.7 секунди и може да достигне максимална скорост от 280 км/ч. Естествено, колата впечатлява и с ефектен екстериорен бодикит различен преден капак, както и луксозна вътрешна облицовка.

Разбира се, това далеч не е най-яката кола на Кристиано Роналдо. Колекцията му включва няколко Bugatti-та и суперкари McLaren Senna, а ежедневната му кола е Rolls-Royce Cullinan. Съвсем наскоро футболистът си поръча и екземпляр от лимитирана серия на модела Ferrari Monza.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 44 гласа.

Свързани новини