Отидете към основна версия

3 423 6

BMW Individual вече и за по-евтините модели на марката

  • bmw-
  • bmw individual-
  • 1 series-
  • 2 series

Над 160 цвята са достъпни за „първа“ и „втора“ серия

Снимки: BMW

Програмата BMW Individual, която до момента бе достъпна само за по-скъпите модели на германската марка, вече може да бъде приложена и за хечбека 1 Series, както и 2 Series Gran Coupe. Двата модела могат да се възползват от над 160 цвята за външността си, а производството на специалните разцветки вече започна.

Между най-популярните избори за сега са San Marino Blue, Speed Yellow, Verde Ermes Green, както и така известният Nardo Grey. Разбира се, цветовете не се изчерпват с тези опции, като всяка една от тях може да бъде намерена в онлайн конфигуратора на марката, който показва как точно ще изглежда вашият избор.

Ако все пак искате да се почувствате още малко по-специални, то може лично да изберете цвят, който не е в гамата на BMW, като тогава освен, че ще трябва да доплатите доста над цената, то ще трябва да предвидите допълнителни 10 седмици към срока за доставка.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.

Свързани новини

  • BMW M4 се изложи на „лосовия тест“

    Въпреки, че от дебюта на новото BMW M4 Competition главен акцент при тестовете на модела е неговата визия и на заден план остават характеристиките и п ...
    26.08.2021
    6 909
    47