Отидете към основна версия

6 250 19

Обновеното BMW 8 Series. Какво да очакваме?

  • bmw-
  • 8 series-
  • m8

Очаква се германците да покажат фейслифт на купето по-късно тази година или в началото на следващата

Настоящото поколение на BMW 8 Series бе представено през 2018 година под формата на двуврато купе, а малко след това видяхме четириврата версия, както и кабриолет. След като по-голямата част от гамата на германската марка получи обновления през тази година, то сега е ред и 8 Series да премине през същите разкрасителни процедури. Фотографи неведнъж засичат тестови автомобили, покрити с камуфлаж главно в предната и задната част, което подсказва за промени, именно там.

Най-вероятно фейслифта на купето ще донесе нови фарове с променен вътрешен дизайн, подобни на тези при 5 Series. Както може да видите и на снимката, бронята в предната част също ще се различава от тази при настоящия модел с нови, по-големи отвори. За радост на феновете, "бъбреците" ще останат със сравнително компактни размери, макар, че и те ще бъдат засегнати от обновленията.

В задната част промените са доста по-семпли и едва ли ще бъдат лесно забележими. Очаква се задната броня да се сдобие с нов дифузьор в долната част, подобен на този на снимката, а светлините да останат със същата форма, но с променен вътрешен дизайн.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.

Свързани новини

  • BMW M4 се изложи на „лосовия тест“

    Въпреки, че от дебюта на новото BMW M4 Competition главен акцент при тестовете на модела е неговата визия и на заден план остават характеристиките и п ...
    26.08.2021
    7 040
    47