Отидете към основна версия

8 466 20

Dacia представи екстремен Duster

  • dacia-
  • duster-
  • extreme edition

Лимитираната серия се отличава с визуални промени

Снимки: Dacia

През месец юни тази година от Dacia представиха обновената версия на един от най-популярните кросоувъри в Европа – Duster. Моделът влиза в продажба от началото на месец септември, а няколко месеца по-късно ще се появи и нова лимитирана версия наречена Extreme Limited Edition.

Екстремният Duster се отличава с оранжеви акценти по различни елементи в екстериора като предната решетка, гредите на тавана, задния капак и огледалата. Налични са и шест специални цвята включващи Glacier White, Pearl Black, Comet Grey, Iron Blue, Arizona Orange и Urban Grey, който може да видите на снимките.

Оранжевите акценти са пренесени и в интериора и по-специално върху централната конзола, корите на вратите, въздуховодите и седалките. Базовото ниво на оборудване пък предлага 8-инчов дисплей в централната част на таблото, както и автоматичен климатик, круиз контрол, четири електрически прозореца и други.

Не се споменава нищо за задвижването, но най-вероятно то ще е 4х4, което означава, че ще видим 1.5-литровия дизелов мотор със 115 конски сили или 1.3-литровия бензинов двигател със 150 конски сили. Очаквайте повече подробности от наш екип, който е на мястото на събитието.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.

Свързани новини