Отидете към основна версия

6 404 6

Toyota представи приключенска RAV4

  • toyota-
  • rav4-
  • adventure

Adventure пристига в Европа с леки визуални промени

Снимки: Toyota

Toyota представи обновена и по-„корава“ версия на RAV4, носеща името Adventure. Новият модел за Европа всъщност е добре познат на американците, където той се продава още от самото представяне на четвъртата генерация RAV4.

Разликите със стандартния всъдеход се крият в предната решетка, както и бронята със специална защита в долната част. Фаровете също са с нов дизайн на светлините във вътрешната част, като подобен е случаят и със светлините за мъгла. Клиентите също могат да избират между специални цветове, както и различни джанти с размер от 19 цола.

В интериора промените не са толкова видими, кожени седалки с електрическа настройка за шофьора и оранжеви шевове са стандартни. Специални по-устойчиви стелки и бутони за стъклата с подсветка също са нови за Adventure модела.

Под капака работи 2.5-литров бензинов двигател с два електромотора и максимална мощност от 222 конски сили и максимален въртящ момент от 221 нютон метра. Трансмисията е автоматична, а задвижването е на четирите колела. Очаква се новият модел да пристигне в шоурумите през първите месеци на 2022 година.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини