Last news in Fakti

15 Септември, 2021 10:12 6 376 6

Toyota представи приключенска RAV4

  • toyota-
  • rav4-
  • adventure

Adventure пристига в Европа с леки визуални промени

Toyota представи приключенска RAV4 - 1
Снимки: Toyota

Toyota представи обновена и по-„корава“ версия на RAV4, носеща името Adventure. Новият модел за Европа всъщност е добре познат на американците, където той се продава още от самото представяне на четвъртата генерация RAV4.

Toyota представи приключенска RAV4

Разликите със стандартния всъдеход се крият в предната решетка, както и бронята със специална защита в долната част. Фаровете също са с нов дизайн на светлините във вътрешната част, като подобен е случаят и със светлините за мъгла. Клиентите също могат да избират между специални цветове, както и различни джанти с размер от 19 цола.

В интериора промените не са толкова видими, кожени седалки с електрическа настройка за шофьора и оранжеви шевове са стандартни. Специални по-устойчиви стелки и бутони за стъклата с подсветка също са нови за Adventure модела.

Toyota представи приключенска RAV4

Под капака работи 2.5-литров бензинов двигател с два електромотора и максимална мощност от 222 конски сили и максимален въртящ момент от 221 нютон метра. Трансмисията е автоматична, а задвижването е на четирите колела. Очаква се новият модел да пристигне в шоурумите през първите месеци на 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВикиЛексъсВарна

    18 3 Отговор
    Видяхте ли че Сузуки БЪЛГАРИЯ внася от този месец РАВ 4 Хибрид - НО със емблемата на Сузуки - що за извращение е това и Сузуки Корола Хибрид - вижте ги на сайта на СУЗУКИ БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #2, #6

  • 2 kkk

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "ВикиЛексъсВарна":

    Хората си имат договорка от 4-5 години и вече модели на Сузуки се продават като Тойота на някои пазари- сега тук правят обратното, нищо изненадващо.

    Не че има особен смисъл де- ако са технологично еднакви, но визуално различни като Пежо и Ситроен е възможно да придърпаш още клиенти, но при 100% еднакви коли само с други емблеми няма смисъл да ги продаваш на един и същи пазар...
  • 3 куку руку ку

    13 1 Отговор
    Значи като закъса... фаровете, предната решетка и боята ще го измъкват от калта.
  • 4 Д фен

    5 3 Отговор
    Тя нивата е по-приключенска
  • 5 перник

    5 8 Отговор
    Поредна грозотия!
  • 6 сектант

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "ВикиЛексъсВарна":

    тази е приключенска версия защото се обръща с цяло салто на лосовия тест за разлика от нормалната версия