Отидете към основна версия

11 887 17

Колко и какви Bentley-та се продават в България?

  • bentley-
  • българия-
  • mobile.bg

Проверихме каква е цената на луксозния британски модел в родината ни

Bentley редом с някои други британски марки е смятана за една от най-престижните и съответно най-скъпи марки в света. Дали това е така обаче и в България? Решихме да отговорим на този въпрос като проверим колко струва употребяван автомобил от марката в България, като за справка използвахме най-големия сайт за продажба на употребявани автомобили в страната ни – mobile.bg.

Сортирайки резултатите по цена, можем да отличим няколко екземпляра на марката от моделите Continental GT и Flying Spur, произведени между 2005 и 2006 година, които се продават на цени от 30 до 70 хиляди лева. Макар това да не са малко пари, то трябва да отбележим, че преди 15 години, някой е платил около 200 до 300 хиляди лева, за да се сдобие с такъв екземпляр.

Разбира се, продължавайки напред между всички 83 обяви, можем да видим, че цените значително се покачват и по-нови екземпляри от същите модели се покачват и дори подминават цени от половин милион лева за чисто нови или използвани 1 или 2 години модели. Тук прави впечатление и присъствието на новия SUV на марката Bentayga, който се радва на значителен интерес в целия свят.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 15 гласа.

Свързани новини