Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 12:58 11 822 17

Колко и какви Bentley-та се продават в България?

  • bentley-
  • българия-
  • mobile.bg

Проверихме каква е цената на луксозния британски модел в родината ни

Колко и какви Bentley-та се продават в България? - 1

Bentley редом с някои други британски марки е смятана за една от най-престижните и съответно най-скъпи марки в света. Дали това е така обаче и в България? Решихме да отговорим на този въпрос като проверим колко струва употребяван автомобил от марката в България, като за справка използвахме най-големия сайт за продажба на употребявани автомобили в страната ни – mobile.bg.

Колко и какви Bentley-та се продават в България?

Сортирайки резултатите по цена, можем да отличим няколко екземпляра на марката от моделите Continental GT и Flying Spur, произведени между 2005 и 2006 година, които се продават на цени от 30 до 70 хиляди лева. Макар това да не са малко пари, то трябва да отбележим, че преди 15 години, някой е платил около 200 до 300 хиляди лева, за да се сдобие с такъв екземпляр.

Колко и какви Bentley-та се продават в България?

Разбира се, продължавайки напред между всички 83 обяви, можем да видим, че цените значително се покачват и по-нови екземпляри от същите модели се покачват и дори подминават цени от половин милион лева за чисто нови или използвани 1 или 2 години модели. Тук прави впечатление и присъствието на новия SUV на марката Bentayga, който се радва на значителен интерес в целия свят.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фалирал зърнар

    20 3 Отговор
    Търся "Бентли" с газова уредба, може и на метан.

    Коментиран от #2, #3, #14, #15

  • 2 Komapak

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "фалирал зърнар":

    Провери ли колко ти е каското? 😀 Горивото май не ти е чак толкова голям проблем. Като се замисля Бентли никога не са имали безумно скъп модел от категотията на кьонигсег или пагани . Колко точно е скъпо е един относителен въпрос, но не е недостижимо като ферари ла ферари например.
  • 3 Коментара

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "фалирал зърнар":

    Не знам какво търсиш, но в обявите последната е на поредния майстор на краткия разказ който твърди, че Бентлито е на Макъл Джордан...а той е втори собственик! XD
  • 4 каско

    12 6 Отговор
    Бе ,не е лоша колата ,не е лоша ама ... нещо (гледам) много не ги карат. ПП. За да караш "Бентли" в сиромашка България (дори цената и поддръжката му да не са ти проблем) е признак на тежка комплексарщина ,парвенющина или вродена тъпота.

    Коментиран от #10, #12, #17

  • 5 ТИКВА

    18 2 Отговор
    Продават се и се купуват от крадци народни, мафиоти!

    Коментиран от #6

  • 6 emil

    15 6 Отговор

    До коментар #5 от "ТИКВА":

    като сте заспали овце и 30 години ви крадат така ще е хората ще карат всяка година последен модел коли па вие годете гласувайте за комунетата..
  • 7 фалирал зърнар

    6 0 Отговор
    До коментари №2 и №3 вие от майтап не разбирате ли не знам дали е добре, ако сте загубили чувството си хумор.
  • 8 Бен Хур Бен Гурион

    5 1 Отговор
    Биг Бен Бент ли
  • 9 Петър

    3 1 Отговор
    Видяла жабата, че се подковава вола и тя вдигнала крак.
  • 10 Komapak

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "каско":

    Arnage red label е много красива кола. И едва ли е комплексарщина да караш двайсет годишен модел... Въпрос на стил. Както например не мога да се откажа от шапките. 😜Само цилиндър си нямам, нл имам време...
  • 11 Собственика

    2 3 Отговор
    И аз си купих един, разбира се, бачкам здраво за тази кола, точно един месец доста труд, накрая нещо не върви, ще я сменя с urus.

    Коментиран от #13

  • 12 Гост

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "каско":

    Има поне хиляда човека в България, за които половин милион за Бентли са все едно да си купиш обувки за 100 лева. Ако S-класата ти се струва като масово произвеждан автомобил който често го карат по-дребните риби, искаш нещо по-ексклузивно и изтънчено, с по-благородни материали и изработка.
  • 13 Жгмъц

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Собственика":

    Бе гледай от "бачкане" да не идеш в 216, че))))
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Пушек

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "фалирал зърнар":

    Ей, аби...тука идин прудава идно таквоз бентли у махалата. Пунежи е б.ъ.х.л.и.в. сас паре, ефтину гу дава-десет петнайсе хиляди лева. Копил гу е прес 2017г. за свадбата на синковеца си, ама хич ни са гу карали. Запазену е, саму слама и люцерна са карали сас негу, ама идна аутомифка и ша блисти кат бакър. Давай парете и ти си човека, ша гу играйш патрон.
  • 16 Jacques Yves Moineau

    2 2 Отговор
    На мен ми е интересно колко варбурга се предлагат в България.
  • 17 Порно

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "каско":

    Всъщност , това е една от последните възможности да караш 12 цилиндров модел. Карал съм само веднъж , от Дубаъ до Абу Даби и обратно , и усещането бе уникално. Мога да си купя , но като пресметна , че парите за каско , обслужване и загуба на цена като я продам след години са на стойност нова кола от масов клас , и губя желание.