Отидете към основна версия

5 177 6

Жена оцеля по чудо, след като камион премаза колата ѝ

  • камион-
  • катастрофа-
  • nissan

Nissan-ът Altima е смачкан до неузнаваемост

Този ужасен пътен инцидент на път I-5 в Маунт Върнън, северно от Сиатъл в американския щат Вашингтон се случва сутринта на 16 ноември. След образувалото се задръстване на моста над река Скагит колите спират.

Но водачът на влекач Peterbilt с полуремарке или се разсейва, или не спира навреме и в резултат на това се ударя в седана Nissan Altima, известен на някои пазари и като Teana. Вследствие на удара кората е направо смазана.

Според Seattle Times в този случай „ударът“ не означава тривиален сблъсък. Камионът се блъска с пълна скорост в Nissan-а, смачква задната част с предната си броня и с цялата си тежест се озовава върху автомобила, буквално сплесквайки го. Гледайки снимките от местопроизшествието, всеки би си помислил най-лошото.

За щастие обаче шофьорът на Nissan-а не просто е оцелял - 46-годишната жена не е получила никакви сериозни наранявания и сама е напуснала мястото на пътния инцидент!

Полицаят от щата Вашингтон Роки Олифант каза, че никога не е виждал подобен случай през своите 14 години работа. След като камионът е "свален" от премазаната Altima, спасителите не са се надявали да намерят живи хора в усуканата купчина метал.

Оказва се, че водачката е почти невредима. Жената, която била сама в колата. казва че изпитва само леко главоболие и дискомфорт в ребрата, най-вероятно причинени от предпазния колан.

Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.

Свързани новини