Отидете към основна версия

13 611 23

Дрифт с обикновен камион КамАЗ. Шофьорът е заловен (ВИДЕО)

  • камаз-
  • дрифт

Видеото с майсторското каране на самосвала по лед не впечатли полицията, която намери шофьора и го наказа

В социалните мрежи се появи видео, на което шофьор на камион върти понички върху хлъзгав път. На видеото се вижда, че той се справя уверено с тежката машина и безпроблемно я вкарва в контролирано плъзгане.

Случаят се развива в речното пристанище на Казан и съдейки по видеото, това поведение на автомобила не пречи на никого и не създава опасни ситуации. Площадката е много просторна, няма други превозни средства или хора в близост.

След като видеото попадна в мрежата обаче, полицията се самосезира и всичко завърши зле. Полицаите успяват да видят регистрационните табели на камиона на видеото, а водачът е идентифициран от тях.

Срещу него е образувано административно дело за „опасно шофиране”, „монтиране на препятстващи предмети на предното стъкло” и „нарушаване на правилата за използване на звукови сигнали”.

Всичко изглежда малко странно, тъй като глобата за опасно шофиране все още не е влязла в сила, а другите две нарушения изглежда не се виждат на видеото. Според резултатите от проверката на КамАЗ-а се оказа, че в колата няма аптечка и калобрани.

Освен това полицаите откриват, че външните осветителни устройства са дефектни, направени са промени в дизайна на автомобила (монтирана е стълба), кормилното управление е установено, че е дефектно. Колата е поставена на специализиран паркинг, а от полицията се готвят да анулират регистрацията му. Вижте.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 28 гласа.

Свързани новини