Отидете към основна версия

20 Септември, 2022 08:26, обновена 20 Септември, 2022 08:26 39 078 36

Засякохме най-новия Mercedes на бензиностанция в България

  • mercedes-
  • mercedes-benz-
  • a-klasse-
  • c-klasse-
  • българия-
  • камуфлаж

Тестове на фейслифта на A-Klasse се провеждат в столицата ни

Mercedes A-Klasse е на пазара от 2018 година в този си вид, а от компанията планират да направят последен фейслифт, преди моделът официално да бъде пенсиониран. Вероятно премиерата на модела ще бъде през следващите месеци, но преди това да се случи, ние заснехме ексклузивни кадри на компактния модел по време на тестове в страната ни. Буквално преди броени минути, тестов екземпляр на A-Klasse бе засечен от екипа ни на бул. Цариградско шосе.

Успяхме да "хванем" новия модел, докато зареждаше на бензиностанция, близо до българския офис на Visteon, които вероятно са отговорни за появата на колата в страната ни. Ще припомним, че компанията се занимава с разработката на инфотеймънт системите и технологиите на Mercedes и изглежда най-малкият модел също не прави изключение. Съдейки по това, новата A-Klasse най-вероятно ще се възползва от нови технологии в интериора, подобни на тези при другите модели на Mercedes. Именно A-Klasse бе първият модел на марката в който бе вградена новата MBUX система на Visteon.

Освен промените в интериора, моделът, който се продава като седан и хечбек ще получи нова предна и задна част. На кадрите можем да видим, че именно те са покрити с камуфлаж, който да ги остави скрити до датата на премиерата. Светлините вероятно ще получат нови графики, както отпред, така и отзад, а заедно с това и нови брони, подобни на тези при C-Klasse. Припомняме, че това е втори път в който виждаме подобен автомобил на същото място, след като преди близо година там засякохме същия модел, но в хечбек вариант.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 36 гласа.

Свързани новини