Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 16:01 3 732 10

Mercedes представи колата която тества в България

  • mercedes-
  • a-klasse-
  • българия

Фейслифта на A-Klasse дебютира като седан и хечбек

Mercedes представи колата която тества в България - 1

В средата на миналия месец ви показахме кадри на тестов автомобил на Mercedes, който засякохме на бензиностанция в София. Частично покрития с камуфлаж модел, който се подвизава около българския офис на компанията Visteon бе представен по-рано днес, като фейслифт на последното поколение A-Klasse, което дебютира през 2016 година. Както предполагахме и по-рано, промените не са драстични и се изразяват в наличието на нови светлини с LED технология в предната част, както и нови стопове, които вече пристигат серийно с LED осветление. Дифузьорът в долната част на задната броня е нов, както и предната решетка. Завършващи промените в екстериора са четири нови дизайна на джантите.

В интериора, където е и главната българска следа, откриваме обновена MBUX система със сензор за пръстов отпечатък и променени контроли върху централната конзола. Стандартно колата пристига с два дисплея с диагонал от 7 и 10.25 инча, но при доплащане може също да уголемите първия дисплей до 10.25 инча. Нов е и воланът, а също така от Mercedes предлагат нови цветове и материали за таблото, седалките и корите на вратите. Модернизирането включва още 360-градусови камери и усъвършенствана система за автоматично паркиране.

По отношение на задвижването, всички бензинови модели с изключение на най-върховите AMG модификации получават 48-волтова система със стартер-генератор. В зависимост от желанието на клиентите, новата A-Klasse се предлага с бензинови и дизелови двигатели с мощност от 116 конски сили до 421 конски сили при върховата AMG A45S 4Matic+ модификация.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патето Яки

    14 2 Отговор
    Избрали са правилното място, лоши пътища в провинцията бол

    Коментиран от #2, #8

  • 2 Реалист

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Патето Яки":

    Лошото е, че не са само в провинцията...
  • 3 Гост

    16 4 Отговор
    Тясна, непрактична, чуплива малолитражка, започваща от 70 бона...

    Коментиран от #7, #9

  • 4 мани мани

    5 3 Отговор
    евтина работна ръка ще им я тества, близо им е, горивата са по-евтини отколкото из европа, пътищата лоши и са идеални за всякакъв вид краш тестове ... евтино им е! кво му плащаш? и са ни избрали :) а и у нас се прозвеждат бая части за коли и софтуер
  • 5 Иво

    14 3 Отговор
    Ако след зареждане на гориво от Магарешки успее да запали,значи модела е годен за нашия пазар.
  • 6 Автоджамбазов

    6 0 Отговор
    щом е издържал теста в БГзна4и бива.
  • 7 ......

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    ок. никой не те кара да си я купуваш. карай там каквото караш и се радвай на слънцето. на мен пък много ми харесва и особено за градски условия си е перфектна.
  • 8 Бай Цървул

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Патето Яки":

    Каква провинция бе,Софето изглежда като Берлин 45-та година
  • 9 сектант

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    1.3 мотора е от Дачия и прави по 800 000 км лично съм го виждал - кое и е чупливото?

    Коментиран от #10

  • 10 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "сектант":

    Не мотора е от Дачия, а Дачията е с мотора на Мерцедес!