Отидете към основна версия

37 284 48

Ясно е колко ще струва новият кросоувър Москвич 3

  • москвич-
  • цена

Първият кросоувър от новата линия на Москвич ще отговаря на условията на програмата за преференциални автомобилни кредити. Автомобилите Москвич могат да бъдат закупени по специалната програмата за автокредити.

В обновения автомобилен завод "Москвич" цените на автомобилите, чието масово производство стартира на 23 ноември, все още не са обявени официално. Експерти, запознати с ценовата политика на предприятието обаче вече обявиха, че на пазара колите ще се продават на цена от 1.6 до 2 милиона рубли.

По текущия обменен курс на рублата това се равнява приблизително на 25 000 и 32 000 евро, съответно. В същото време московчани ще попаднат в програмата за преференциални автомобилни заеми и по този начин за определени категории потребители покупната цена може да намалее с още 20%. Така най-евтиният нов Москвич ще струва 20 000 евро или малко над 39 000 лв.

Продажбите на градския кросоувър Москвич 3 ще започнат в Москва и Централния федерален окръг през декември. Автомобилът е оборудван с бензинов двигател с мощност 150 конски сили и с автоматична или ръчна трансмисия. До края на годината заводът планира да произведе 600 коли.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 99 гласа.

Свързани новини