Отидете към основна версия

16 491 9

Какви нови автомобили се продават в mobile.bg

  • нови автомобили-
  • mobile.bg

В днешно време стана трудно човек да си купи нов автомобил. И нова не е само заради все повече изтъняващите портфейли на средностатистическите българи, а и заради кризата в автомобилната индустрия.

Сега, дори и да имате пари - било то в брой или да сте се решили да купите автомобил на лизинг, в повечето случаи ще трябва да чакате. При това много. Средно за поръчан от дилър автомобил се чака година и дори повече.

Поради тази причина решихме да проверим какви нови коли се предлагат в най-големия сайт за автомобили у нас - mobile.bg. Тези превозни средства са налични и повечето могат да се вземат веднага.

Голяма част от тях се предлагат от официалните вносители на автомобили у нас, но по-премиум марките са налични и от различни автокъщи, занимаващи се с внос на нови автомобили.

Към момента на писане на този материал, новите автомобили в mobile.bg бяха над 150, като цените им варират от 27 000 лв. до 270 000 евро. Какви нови коли се предлагат в този ценови диапазон и колко струват, можете да видите ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 17 гласа.

Свързани новини