Last news in Fakti

27 Ноември, 2022 12:00 16 437 9

Какви нови автомобили се продават в mobile.bg

  • нови автомобили-
  • mobile.bg
Какви нови автомобили се продават в mobile.bg - 1

В днешно време стана трудно човек да си купи нов автомобил. И нова не е само заради все повече изтъняващите портфейли на средностатистическите българи, а и заради кризата в автомобилната индустрия.

Сега, дори и да имате пари - било то в брой или да сте се решили да купите автомобил на лизинг, в повечето случаи ще трябва да чакате. При това много. Средно за поръчан от дилър автомобил се чака година и дори повече.

Поради тази причина решихме да проверим какви нови коли се предлагат в най-големия сайт за автомобили у нас - mobile.bg. Тези превозни средства са налични и повечето могат да се вземат веднага.

Голяма част от тях се предлагат от официалните вносители на автомобили у нас, но по-премиум марките са налични и от различни автокъщи, занимаващи се с внос на нови автомобили.

Към момента на писане на този материал, новите автомобили в mobile.bg бяха над 150, като цените им варират от 27 000 лв. до 270 000 евро. Какви нови коли се предлагат в този ценови диапазон и колко струват, можете да видите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дачия е кашон с бракувани части на колел

    15 7 Отговор
    Като го видя тоя туарег със сменени пластмаси дето сте го изтипосали на снимката и ми се отщява въобще да се поинтересувам от обявите...

    Коментиран от #2

  • 2 тоарега

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Дачия е кашон с бракувани части на колел":

    видях го във Варна не беше никак лош
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Чакащ от много време

    15 1 Отговор
    Чакам вече 6 месеца за Дачи-я Санде-ро с новото лого.Гледам тия дни в ютубе хората са си снимали новите доставени дачии с новия фейслифт в Румъния, Полша и Т-урция,писах на дилъра, отговори ми че не е още пусната на поточната линия..

    Коментиран от #5, #6, #8

  • 5 Дфен

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "Чакащ от много време":

    Хубавите неща стават бавно.Но ще те радва много
  • 6 Замяната

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Чакащ от много време":

    Не ти ли предложиха Рено, "което можеш да яхнеш веднага"! :)) Цитирам един от дилърите. Със същите параметри на Сандерото, но с отстъпка е само с 2000 лева отгоре. Иначе заявките за Дачия са със срок април 2023. А със сигурност ще измислят после още причини за юни примерно. F16 може да дойдат и преди твойта поръчка!!! :))

    Коментиран от #7

  • 7 Чакащ от много време

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Замяната":

    И какво рено да взема след като всичките по по 50 к?
  • 8 НеуДачия

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Чакащ от много време":

    Аз чаках една 11 месеца (първоначално обещаха 5 месеца за доставка) и в крайна сметка си купих Опел Мокка.
    Никак не съжалявам, а неудачията да я кара някой друг "късметлия".
    Иначе бяха коректни, даже и капарото ми върнаха.
  • 9 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    3 1 Отговор
    Отиваш в Чехия, това направих аз, и коли колкото щеш. Особено ако искаш с ръчни скорости и то доста по-евтино от тука. Системата изисква да се обадиш предварително и те те инструктират какво да правиш. Отидеш ле на място след превод по банка, получаваш регистриран с техни номера автомобил.