Отидете към основна версия

8 782 22

Оригиналът на новия Москвич ще се продава в Украйна

  • jac-
  • москвич-
  • украйна

Китайците явно си гледат основно бизнеса и не се интересуват от отношенията между Русия и Украйна, защото след като дадоха лиценз на руснаците за проицводство на кросоувъра JAC JS4, сега започват да го продават и в Украйна.

Това се съобщава на страницата на "JAC Украйна" във Facebook . Става дума за актуализирана версия на модела S4 , който се продава на украинския пазар от няколко години. Именно този модел е в основата на наскоро представения Москвич 3.

JS4 ще се предлага в Украйна с 1.5-литров турбо двигател. Този агрегат е напълно нов и влезе в десетте най-добри двигатели на "China Core". Моторът произвежда 150 конски сили и 210 Нм максимален въртящ момент.

„Сред дизайнерските характеристики на JAC JS4 трябва да се отбележи подобрената настройка на системата за електронно сервоуправление, която позволява да се пестят по 0.3 литра гориво на всеки 100 км.

Здравата структура на каросерията, която се състои от 70% високоякостна стомана и може да предпази от натиск, който надвишава 4 пъти собственото му тегло и надеждна система за окачване, която е разработена в сътрудничество с компанията Volkswagen, също са част от предимствата на модела “, се казва в доклада.

Компанията казва още, че разработчиците на JS4 са се погрижили и за добра шумоизолация в кабината на автомобила. Тестовете показват, че при скорост от 120 км/ч нивото на шума в купето е само 67.3 децибела, което прави шофирането по-комфортно.

До няколко дни ще стане известно с какви опции ще бъде оборудван кросоувърът за Украйна. Всъщност китайската кола е събрана с доста европейски, японски и американски възли и агрегати, а дизайнът и е италиански.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 24 гласа.

Свързани новини