Отидете към основна версия

42 176 42

За $1.8 млн. в Украйна се продава автомобил, който харчи 120 на 100

  • украйна-
  • тунинг

Мощността на тази странна кола е 2 500 конски сили

В мрежата се появиха снимки на невиждана досега кола. Странният автомобил беше пуснат в края на миналата седмица за продажба в Украйна и по-конкретно в Днепър. Колата впечатлява, както с външния си вид, така и с техническите си характеристики, а и с цената си.

За съжаление в описанието няма информация за авторите на този проект. Въпреки това, посочените характеристики впечатляват особено много. Автомобилът разполага с битурбо двигател с обем 8.7 литра и с мощност от... 2 500 конски сили!

В обявата се казва още, че двигателят е V8 от Corvette, каросерийните панели са изработени от карбон, а самоносещата каросерия - от титаниева сплав. Скоростната кутия е автоматична, а въртящият момент от двигателя се предава през нея на задните колела.

Има данни и за разхода на гориво, който е "само" 120 литра на 100 км градско и 45 литра на магистрала. Дали това е шега или истински хиперкар? Не можем да дадем окончателен отговор, но ако имате повече информация за тази кола на стойност... $1 800 000, не се колебайте да я споделите в коментарите.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 60 гласа.

Свързани новини