Отидете към основна версия

2 546 3

Обявиха за продажба необичаен автомобил на Елизабет II

  • голф количка-
  • елизабет ii

Iconic Auctioneers пусна количката за голф Garia Courtesy на търг. Този транспорт е използван от покойната кралица Елизабет II по време на пътуване до изложението на цветя в Челси през май 2022 г. Това съобщава сайтът на аукционната къща.

Автопаркът на Елизабет II включваше много луксозни автомобили. Сред тях са различни модели на Land Rover, Jaguar и Bentley, за които сме ви разказвали. Технически тази количка за голф Garia Courtesy не е принадлежала на покойната кралица. Елизабет II изминава само 13 км с нея.

Иначе, моделът е направен по поръчка специално за изложението на цветята в Челси. Автомобилът за голф има максимална конфигурация с две допълнителни седалки и модернизирана литиева батерия с капацитет 120 Ah.

Боядисан в бяло и може да побере до шест души. Списъкът с оборудване включва хладилник и чистачки, както и аудио система с Bluetooth и високоговорители. Аукционната къща отбелязва, че тази количка за голф би била идеална за транспортиране на гости около частни терени. В отлично състояние е и не се нуждае от ремонт.

Garia Courtesy се оценява на цена между 25 000 и 31 700 долара. Това е разумна цена, като се има предвид цената на нова количка за голф - 33 700 долара, а и факта, че точно в тази се е возила кралицата.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини