Отидете към основна версия

14 965 8

Това е новата кола на най-известния DJ в света

  • dj-
  • tiësto-
  • rolls-royce-
  • cullinan-
  • mansory-
  • тунинг

Mansory направи ексклузивен Rolls-Royce Cullinan за Tiësto

Тунинг ателието Mansory създаде уникален Rolls-Royce Cullinan за най-добрия DJ в света. Тунинг ателието Mansory, придобило световна слава със своите скандални проекти, базирани на най-скъпите и ексклузивни автомобили, представи поредния от собствено модифицираните си кросоувъри. Този път за основа е взет Rolls-Royce Cullinan.

Забележителното в този конкретен проект обаче не е самият автомобил, а неговият собственик - немските тунинг експерти рядко назовават имената на своите клиенти, но този път не го скриха. Автомобилът е поръчан от холандския музикант Tiësto, който многократно е признаван за най-добрия DJ в света.

Автомобилът получава елементи от бодикита - брони, прагове, заден дифузьор и калници - от представения по-рано проект Billionaire, които се допълват от 24-цолови джанти с много спици. Кросоувърът е боядисан в черно, което хармонира добре с части от въглеродни влакна, изработени от „кован“ карбон - капакът, праговете, дифузьорът и спойлера са направени от този материал.

Моделът има и черна радиаторна решетка, а външният му вид се допълва от тънка оранжева линия по периметъра на купето. Mansory обаче не публикува нито една снимка, която да показва целия интериор. Снимките, публикувани в социалните медии, показват, че Cullinan-а е и със специални прагове, носещи името Tiësto.

Седалките, панелите на вратите, тунелът на трансмисията и по-голямата част от арматурното табло са облицовани с ярко оранжева кожа. Интервенцията под капака е ограничена до леко усилване на 6.75-литровия V12 двигател, като мощността му е увеличена от 571 конски сили и 850 Нм въртящ момент до 610 конски сили и 950 Нм въртящ момент.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 21 гласа.

Свързани новини