Отидете към основна версия

6 745 11

За 57 000 евро се продава BMW E39 на 300 000 км

  • bmw-
  • m5-
  • e39-
  • evolve-
  • тунинг

Цената е такава, защото това е тунинговано M5 Evolve с мощност 600 коня

Това е просто много спретнато, но и доста силово тунинговано BMW M5 от поколението E39, според някои най-доброто за всички времена. За колата, която ви показваме не бихте казали, че е модифицирана, защото дори джантите са оригиналните. Въпреки това почти всичко от "карантията" е тунинговано. Най-важното е, че колата разполага с компресор Evolve. Така че имате много обем на цилиндъра, директна реакция на газта и много мощност (600 к.с.!), дори повече въртящ момент и прекрасен звук.

Причината да не бъде избрано турбо, а механичен компресор според специалистите, направили този проект е, че е по-добър за този агрегат. Двигателят е след основен ремонт през 2017 година, а компресорът е добавен едва след основния ремонт, точно както изпускателната система Supersprint и изпускателния колектор. Така че тези 303 672 км на километража са наистина относителни.

Останалата част от колата е модифицирана, за да се справи с мощността. Има диференциал с ограничено приплъзване OS Giken, който е значително по-добър от стандартния на M5. Друга слаба точка на E39 M5 са спирачките, които тук са коригирани с Big Brake Kit. За по-добро управление има комплект за окачването Bilstein B16. Накратко, всичко е коригирано. Цената на цялата тази красота: 57 450 евро.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 19 гласа.

Свързани новини