Отидете към основна версия

3 167 4

Skoda разкри кога ще видим новата Octavia

  • skoda-
  • octavia-
  • facelift

Дебютът е насрочен за февруари

Skoda е съвсем близо до представянето на обновената Octavia, а глобалният дебют е насрочен за февруари тази година. Засилвайки очакването, компанията подразни предстоящия седан чрез кратък клип в различни платформи на социалните медии. Тийзърът дава представа за отличителния преден профил на фейслифтовата Octavia, характеризиращ се с остри и резки дизайнерски елементи. Забележително е, че седанът демонстрира стилни LED фарове, допълнени от характерни LED дневни светлини (DRL), които му придават съвременен и динамичен вид.

За международните пазари Skoda предлага разнообразна гама от задвижващи агрегати, отговарящи на различните предпочитания. Това включва опции като 1,0-литров турбобензинов двигател със 110 к.с. и неговия мекохибриден аналог, както и 1,5-литров турбобензинов двигател със 150 к.с. и. Очаква се чешкият автомобилен производител да продължи да предлага 2,0-литровия дизелов двигател с мощност от 115 к.с. до 200 к.с. Освен това в гамата може да се запазят мощният 2,0-литров турбобензинов двигател с 245 к.с. и екологичният 1,4-литров plug-in хибриден агрегат с 245 к.с.

Докато тийзърът се фокусира предимно върху настройката на предните LED фарове, решаващите детайли по отношение на модернизацията на интериора, допълнителните функции и специфичните подобрения на представянето остават забулени в мистерия.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.

Свързани новини