Отидете към основна версия

2 075 4

Nissan представи наточена Ariya с 430 конски сили

  • nissan-
  • ariya-
  • nismo

Кросоувърът пресъздава звуци от Formula E

Nissan използва автомобилното изложение в Токио, за да представи наточения вариант на Ariya. Този модел, който първоначално ще се появи на японския пазар през пролетта, е създаден на базата на версията e-4ORCE.

Визуално Ariya Nismo претърпява забележителни промени, видими най-вече в предната част с модифицирана броня, включваща удължен сплитер с червен акцент. В допълнение към това, панелите на ролкера получават промени, включващи червена ивица, както и страничните огледала, които също приемат нотка на червено.

Задната част на Ariya Nismo претърпява значителни промени, включващи по-изразен спойлер на покрива, спойлер на задната врата и нова черна гланцирана броня с отчетлив червен акцент, които допринасят за подобрена естетика. Дизайнът е допълнително подчертан от комплект 20-цолови алуминиеви джанти.

В Япония ще се предлагат два варианта на Ariya Nismo, като базовият Nismo B6 e-4ORCE може да се похвали с мощност 362 к.с. и 560 нютон метра от двата си електромотора, захранвани от кВтч батерия. За тези, които жадуват за повече производителност, Nismo B9 e-4ORCE увеличава мощността си с батерия с капацитет 91 кВтч, която осигурява 430 к.с. и 600 нютон метра. Теглото варира между 2210 кг (и 2220 кг в зависимост от избраните спецификации.

Вътре в купето Ariya Nismo претърпява фини промени. Забележително е, че централно място заемат седалките с емблемата Nismo, придружени от червени акценти на централната конзола и арматурното табло.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.

Свързани новини

  • Новият Nissan Qashqai се появи на пътя

    През 2024 година Nissan ще пусне актуализирана версия на компактния си кросоувър Nissan Qashqai . Фотошпиони вече го забелязаха по време на пътни тест ...
    02.02.2024
    3 625
    0