Last news in Fakti

12 Януари, 2024 08:44 2 059 4

Nissan представи наточена Ariya с 430 конски сили

  • nissan-
  • ariya-
  • nismo

Кросоувърът пресъздава звуци от Formula E

Nissan представи наточена Ariya с 430 конски сили - 1

Nissan използва автомобилното изложение в Токио, за да представи наточения вариант на Ariya. Този модел, който първоначално ще се появи на японския пазар през пролетта, е създаден на базата на версията e-4ORCE.

Визуално Ariya Nismo претърпява забележителни промени, видими най-вече в предната част с модифицирана броня, включваща удължен сплитер с червен акцент. В допълнение към това, панелите на ролкера получават промени, включващи червена ивица, както и страничните огледала, които също приемат нотка на червено.

Задната част на Ariya Nismo претърпява значителни промени, включващи по-изразен спойлер на покрива, спойлер на задната врата и нова черна гланцирана броня с отчетлив червен акцент, които допринасят за подобрена естетика. Дизайнът е допълнително подчертан от комплект 20-цолови алуминиеви джанти.

В Япония ще се предлагат два варианта на Ariya Nismo, като базовият Nismo B6 e-4ORCE може да се похвали с мощност 362 к.с. и 560 нютон метра от двата си електромотора, захранвани от кВтч батерия. За тези, които жадуват за повече производителност, Nismo B9 e-4ORCE увеличава мощността си с батерия с капацитет 91 кВтч, която осигурява 430 к.с. и 600 нютон метра. Теглото варира между 2210 кг (и 2220 кг в зависимост от избраните спецификации.

Вътре в купето Ariya Nismo претърпява фини промени. Забележително е, че централно място заемат седалките с емблемата Nismo, придружени от червени акценти на централната конзола и арматурното табло.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    9 0 Отговор
    Хахаха...... ама , направили го да ръмжи като истинска кола , а ?!
  • 2 Наблюдател

    12 2 Отговор
    Всичките са едни и същи легени,
    няма дизайн, ръбати, огромни врати - малки стъкла, после всичките джанти надрани.
    отдавна няма автомобил, който да те грабне с визия и качества.
    За цените да не говорим,

    Коментиран от #4

  • 3 Мишо

    5 2 Отговор
    Стават все по-огромни, все едно само по магистрала ще се карат, а не по тесните градски улици. Да не говорим, че няма места за паркиране.
  • 4 Подкрепям

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Напълно съгласен!