Отидете към основна версия

13 786 6

Нов поглед към новата Skoda Octavia

  • skoda-
  • octavia

Skoda Octavia, която продължава да не губи популярността си в много европейски страни, включително и в България, съвсем скоро ще бъде актуализирана. Премиерата на рестайлинг версията е насрочена за първото тримесечие на тази година, но до момента не се знае с точност какви ще са промените.

Компанията публикува само тийзър на модела, но независими дизайнери разкриват едно от възможните лица на иновацията. На затъмнената снимка можете да видите стеснените LED фарове с правоъгълна форма, повдигнати нагоре, и фирменото лого на марката, което също е с LED подсветка.

Дневните светлини са под интересен ъгъл, а също така може да се отбележи, че каросерията на автомобила е станала по-изразителна. Рендерът, който ви показваме е направен на база на тази снимка и е дело на художниците от AutoExpress, които ни показват своето виждане на актуализираната Octavia.

Изобразяването им изглежда доста реалистично. Автомобилът е станал по-агресивен отвън, като в допълнение към оптиката е получил нова предна броня с по-голям въздухозаборник и коригирана решетка на радиатора. В интериора е обещана и модерна мултимедийна система с голям екран.

Според запознати Octavia 2024 ще се предлага с еднолитров трицилиндров бензинов двигател с мощност 108 к.с. и с 1.5-литров четирицилиндров двигател с мощност 148 к.с. Гамата от дизелови двигатели ще включва двулитрови агрегати, развиващи от 114 до 197 конски сили. Ще се предлага и хибридна версия.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 23 гласа.

Свързани новини